Over Beter Uitzicht

In samenwerking met alle agrarische sectoren

Jouw baan en carrière, maar dan met een beter uitzicht. In de land- en tuinbouw zijn veel mogelijkheden voor mensen die niet ‘met de klompen aan zijn geboren’. En die kansen laten we je graag zien op dit platform.

Poten in de klei

Werk in de land- en tuinbouw is werk dat ertoe doet. Op mooie locaties en met veel vrijheid. In verbinding met de natuur, de seizoenen, planten en dieren. Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd. 

Met dit platform boordevol inspiratieverhalen vertellen verschillende zij-instromers hoe zij de overstap hebben ervaren. Je krijgt een overzicht van de verschillende beroepen in de sector en via een keuzehulp helpen we je op weg naar passende vacatures. Wie weet ben jij de volgende die de stap waagt? 

De campagne

Beter Uitzicht is een samenwerking tussen alle verschillende sectoren binnen de land- en tuinbouw. De campagne is gefinancierd vanuit Colland Arbeidsmarkt en uitgevoerd door LTO Noord in samenwerking met de andere LTO-organisaties. De keuzetool is gefinancierd door het LTO Noord Innovatiefonds. Het doel van de campagne is om meer mensen enthousiast te maken over het werken in de agrarische sector en te wijzen op de mogelijkheden.

Heb je vragen over het platform of het plaatsen van vacatures? Dan kun je altijd contact opnemen met info@werkgeverslijn.nl. Bellen kan ook tijdens kantooruren naar (088) 888 66 88.

Ben je van de pers, zie je kansen voor een samenwerking of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met het projectteam Beter Uitzicht

Werk je mee?

Ben je ondernemer in de agrarische sector? Dan kan je eenvoudig en gratis jouw eigen vacatures plaatsen op Beter Uitzicht.