Akkerbouw & Vollegrondsgroente

Groente voor Nederland

Heb jij altijd al willen werken op of met uitzicht op de velden. Wil jij een afwisselende en flexibele baan die ertoe doet? Dat is het verbouwen en telen van groenten.

Wat maakt het werk in deze sector speciaal?

Van uien en aardappels tot bloemkool en broccoli. Je komt het allemaal tegen in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Ben jij benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de productie van dit soort producten? Kom dan werken in deze sectoren waar mensen zich iedere dag inzetten om op een duurzame manier de lekkerste voedingsproducten te telen. 

Wat maakt werken met groenten speciaal

De akkerbouw en vollegrondsgoenteteelt bieden veel diverse functies. Je kunt werken binnen de teelt van de producten, maar je kunt je ook onderdompelen in de techniek, waar je met innovatieve machines werkt voor productie, oogst of verpakking. Ook functies zoals verkoop, marketing, logistiek en administratie kom je veel tegen. Er zijn genoeg mogelijkheden in deze sectoren. Benieuwd naar alle functies?

Bekijk functies

Maak eenvoudig de overstap

Wil jij weten hoe je gemakkelijk de overstap maakt naar de akkerbouw of vollegrondsgroenteteelt? Hans is scholingsconsulent van deze sectoren. Hij staat voor je klaar om met jou mee te kijken welke functie bij jou past en hoe jij de overstap naar deze nieuwe functie kunt maken. 

Contact met Hans